Wist jij dat veel mensen het idee hebben dat zij hun woning niet hoeven te beveiligen omdat er bij hen toch niets te halen valt? Als jij ook onder deze groep mensen valt, dan hebben wij belangrijk nieuws voor jou: juist onder deze groep mensen vallen de meeste inbraakslachtoffers. Kijken we naar het perspectief van de dief, dan is het meteen duidelijk waarom. Dieven geven de voorkeur aan woningen waar geen alarminstallatie is opgehangen. Dat maakt het namelijk vele malen eenvoudiger om in te breken. Valt er in deze huizen dan iets te halen? Uiteraard! Er staat altijd wel een tv die wat waard is, er ligt nog ergens een telefoon of misschien slingert je tablet nog wel ergens rond. Ook autosleutels zijn geliefd en als je ook nog ergens een sieraad hebt liggen, wordt die ook graag meegepakt. Genoeg reden dus om je woning goed te beveiligen. Wij laten je zien hoe je dit het beste kunt doen. 

 

Beveilig je huis 

Als je je huis wilt beveiligen tegen inbrekers, is het verstandig om te zorgen dat je een alarmsysteem neemt. Zelf een passend alarmsysteem kopen, kan duur zijn. Vandaar dat wij je willen wijzen op de mogelijkheid die Univé biedt. Hier vindt je de ‘Veilig Wonen’ verzekeringen waarmee je diverse diensten kunt verzekeren. Een van de opties is om een alarmsysteem in je woning aan te brengen. Met dit systeem maak je het dieven heel erg lastig om jouw woning binnen te komen. Overweeg daarom een keer of je voor een zeer lage maandpremie gebruik zou willen maken van deze verzekering. Je kunt hem online afsluiten waardoor je op heel korte termijn al een goed systeem in huis kunt krijgen. Je kunt het systeem ook nog uitbreiden wanneer je dat wilt, dus verdiep je even in de mogelijkheden om tot de perfecte combinatie te komen. 

 

Eenvoudig zelf te installeren 

Je alarmsysteem bestaat uit een basissysteem dat het hart van je alarm vormt. Dit kastje kun je bij de ingang van je woning hangen zodat je het systeem aan kunt doen wanneer je vertrekt, en weer uit kunt schakelen wanneer je thuiskomt. Je kunt dit alles ook doen met de app die bij het systeem geleverd wordt. Het systeem is eveneens voorzien van bewegingssensoren die huisdiervriendelijk zijn. Dat betekent dat ze niet afgaan wanneer je kat door het huis loopt. Ook goed om te weten, het hele systeem is eenvoudig zelf aan te brengen waardoor je dus niet bang hoeft te zijn dat je geld moet uitgeven aan een monteur. Wil je het werk liever uitbesteden, dan komt de specialist je alarminstallatie installeren met Univé. Tegen een extra betaling, zorgen zij dan dat er een specialist bij jouw langskomt. 

 

Een goed gevoel

Met een alarmsysteem in je woning, zal je huis veel sneller overgeslagen worden door dieven. Let wel, het alarmsysteem staat niet in verbinding met de politie dus als het alarm afgaat, moet je zelf nog de politie bellen wanneer er onraad is.